LEKARNA LOG POSTOJNA

V Lekarni Log Postojna se bodo ovijale naslednje promocije:

  • 12.10.2017 merjenje venskega pretoka s pletizmografom od 9,00 do 12.00h.

Merjenje venskega  pretoka pomeni meritev pretoka venske krvi v nogah, s tem pa enostaven, hiter in neboleč vpogled v posameznikovo zdravje venskega ožilja.

Z meritvijo izmerimo kako delujejo naše vene  v nogah in kakšna je sposobnost naših mišic, da vensko kri črpajo iz nog proti srcu.

Pletizmograf izmeri dva parametra:

  • Čas polnitve venskega ožilja v sekundah. Daljši kot je, bolje delujejo vaše venske zaklopke in manjši je gravitacijski pritisk na področje gležnjev;
  • Črpalno sposobnost venskega ožilja v nogah. Višja vrednost pomeni boljšo sposobnost golenskih mišic, da potiskajo vensko kri proti srcu.

Po meritvah vedno opravimo svetovalni pogovor, saj so včasih rezultati meritev v normalnih okvirih pa vendar oseba čuti težave in obratno, zato je pomembno, da skozi pogovor ugotovimo ali so smiselni preventivni ukrepi.

– Pomembno je, da pridete na meritve primerno oblečeni. Oblačila naj bodo ohlapna,  saj pred meritvijo noge pregledamo približno do kolena.

– Noge so med meritvijo bose, zato je pomembno, da pridete z navadnimi nogavicami, ki jih lahko pred meritvijo enostavno sezujete. 

 

  • 14.10.2017 promocija naravne kozmetike CAUDALIE od 10.00 do 14.00h. 

Caudalie je ultra-učinkovita in naravna formula negovalnih izdelkov v prečiščenih in luksuznih teksturah, navdahnjenih z vinom. Izdelki Caudalie so zasnovani za ženske, ki nočejo izbirati med učinkovitostjo in naravnostjo, luksuzom in ekologijo. Caudalie daje prednost surovinam naravnega izvora, ki spoštujejo okolje in so biorazgradljive.


Lepo vabljeni!