Zdravila in storitve

Javni zavod Kraške lekarne Ilirska Bistrica izvaja osnovno lekarniško dejavnost, oskrbo z zdravili in izdelki za podporo zdravljenja in ohranitve zdravja. Ob tem svojo ponudbo dopolnjuje z drugimi storitvami in izdelki.

Ambulanta farmacevta svetovalca – farmakoterapijski pregledi

Ambulanta je namenjena predvsem kroničnim bolnikom, ki jemljejo več zdravil hkrati, bolnikom, pri katerih izidi zdravljenja z zdravili niso v skladu s pričakovanji, bolnikom z jetrno ali ledvično pomanjkljivostjo in bolnikom, ki se jim ob jemanju zdravil pojavljajo pomembni neželeni učinki.

NAROČI OBISK  – Pacienti ZD Il.Bistrica

NAROČI OBISK – Pacienti ZD Postojna

NAROČI OBISK – Pacienti ZD Sežana

Osebna kartica zdravil

Osebna kartica zdravil je seznam zdravil, ki vsebuje podatke o predpisanih zdravilih na recept, podatke o predpisanem odmerjanju, načinu in namenu uporabe zdravil.

Pregled uporabe zdravil

Pregled uporabe zdravil je poglobljen pogovor med vami in magistrom farmacije o zdravilih na recept, brez recepta in o prehranskih dopolnilih, ki jih jemljete.

Homeopatska zdravila

Evropska in slovenska zakonodaja homeopatska zdravila uvrščata med zdravila. Za vsa zdravila veljajo določbe iz Zakona o zdravilih. Homeopatska zdravila se lahko izdajajo le v lekarnah.